183

182

181

Hej på er.. Nu e de ett tag sen igen.. Jag tror jag ska börja blogga lite smått igen.. Kan ju faktiskt vara skönt att skriva av sej lite :)

Så va händer i mitt liv nu då? Jo jag har ju börjat plugga, men har gjort det sen september . Går på St Mikaelsskolan , lärlingsutb (barnskötare) e de jag ska bli, e då tänkt så iaf.. 40 veckor håller det på. Skola 1 dag i veckan å självstudier 1 dag å *praktik* 3 dagar, så jag ska väl inte klaga.. E lite små drygt när man inte pluggat på 100 år :)
Ja men de blir säkert bra.
Annars vet jag inte om de händer så mycket, Jo Ida hon har ju börjat i förskoleklass nu :) De går bra för henne.. =) Å Kim han är kvar hos dagmamman .
Gubben han är hemma om dagarna å gör sitt jobb :P Just nu har han börjat åka till Trysil igen å kör lite taxi .. (Helgerna)

Så just nu är jag hemma själv me kidzen , de funkar utmärkt de. Men idag äre jobbigt då jag har feber å känner mej allmänt hängig å ungarna bråkar å har sej, men de får dom väl göra :)
Hoppas att jag mår bättre i morrn så vi kan gå på lite julmarknad här i Färnäs :) Ja men jag vet inte vad jag ska skriva mer . Men jags ka försöka titta in här å blogga lite mer .. Hade bra allihopa ..

Kram <3

RSS 2.0