81

Idag e de fredag era jävla nötter.. Ska åka till Rättvik m kidzen senare,, Jag ska äntligen klippa mej ikväll, vi blir i rättvik hela helgen, jag ska på bytardag å köpa skor å regnkläder åt kidzen.. Så kan de va, måste va där både lördag å söndag. Kims storlek e på lördag å Idas på söndag..Ja så nu vet ni de..

Tack å hej..

80

Hej på er.. Jag skriver här enbart för att skriva av mej om allt möjligt.. Jag struntar i om de inte e någon som läser, jag e inte ute efter 100 läsare liksom.. Tycker bara de e skönt att få skriva av sej lite..

Har varit en bra dag än sålänge :) Sitter nu å glor på The following, ska nog ta mej en promenad snart i blås vädret :P Om de nu blåser fortfarande, de har jag ingen aning om :D Man får helt enkelt klä sej så man inte fryser . hahah

Satt å fundera på om ja ska pallra mej ner t simhallen nästa vecka å ta mej en tur i bassängen å visa fläsket .. Skönt som fan att simma. Ja de va väl de. Fundera skrev jag nu inte att jag SKA.. ;)

Nä nu hade jag inge mer onödigt att skriva..
Hade gutt

79

God morgon =) Har lämnat kidzen hos dagmamman .. Smoothie till frukost avklarat å nu blogga en sväng å lite kaffe medans jag tittar på vakna med nrj..

Ska väl göra klart mitt jobb sen å sen bosätta mej i soffan me böcker å dator..Å kaffe förstås ;)

Ja de va väl bara de just nu.

78

Go kväll :) Sitter här i min soffa å tittar på Biggest Loser :P
Heja heja liksom =) Tänk om en annan hade orkat träna liksom :/ Men jag gör så gott jag kan helt enkelt.. Idag började mina nya tag som alla andra dagar typ.. Men den här gången MÅSTE jag fan hålla mej till nyttigare mat å absolut träna lite mer..
Eftersom jag inte är sveriges rikaste så får de bli hemma träning till å börja me, inte mer me de, sen ut å gå så fort jag kan..

Blev sjukt deppig igår när jag ställde mej på vågen.. :( Så nu får de fan vara nog me massa sötsaker å skit... PUNKT OCH SLUT liksom....
Jag tänker inte sätta nå datum eller nånting som jag ska gå ner siåså mycke, utan de får ta den tid de tar denna gång..

**
Har så mycke som snurrar i mitt huve så ja vill liksom inte stressa för att gå ner i vikt, kommer inte att må bättre om jag rasar massa kg i veckan liksom..
Ja de va väl bara de för den här gången.

Tack å hej

77

Tjabba! Måndag igen då! Hm va har vi gjort i helgen då? Absolut ingenting tror jag! Barnen va på kalas i lördags å sen va vi till Ovanmyra i går (söndag) ja då lite har vi kanske gjort ändå :D gubben har åkt å jobbat nu , så nu e vi sj några dagar igen!

Åh jag skulle till mvc i morrn å ta ur min spiral å sätta i en p-stav istl, men de sket sej!! Jävla röv! Jaja sånt som händer !! Hoppas de blir funkar nästa månad istl!!

**
Har pluggat lite på morronen å sen gjort några hästar! Ja de e väl de jag hunnit me!
Blir å fortsätta ikväll när ungarna somnat! Om de inte e nå på tvn dom lockar ;) haha
Men tror inte de e nå bra på tv idag!
Ja jag vet inte jag , ska snart hämta kidzen å sen hem å laga mat till dom! Känner jag dom rätt så ska dom inte äta! Haha! Dom bestämmer typ sj när dom vill äta, men så länge dom äter e jag ganska nöjd!

Nä nu har jag Inge mer att skriva!

Vi hörs!!

76

Trött i ögat.. Ida vakna i natt å starta tvn.. Hade skit hög volym så de va ju bara att gå ner å sänka å stänga av den.. Sen försöka somna om.. Å de gick väl en stund, sen vakna hon å starta tvn igen 05.30 å höjde igen.. Då bad jag henne sänka för visste att hon inte skulle somna om.. Å sen tjata hon om allt möjligt.. :) Kim han sov som en stock han, han skulle ju sova inne på Julia´s rum :) Förut har alltid Ida velat sova där, men nu ville kim de =) Undra va vi ska hitta på idag? Klä på oss å gå ut på gården å fixa lite kanske.. Slänga in mer ved vore kanske bra så man slipper frysa. Städa undan lite kanske :) Ja vi får se va kidzen säger om dom e sugna på att gå ut.. Nää nu har ja svammlat färdigt.. Hejsvejs

75

De går några dagar mellan skrivningarna :) Ja så va händer då? Nää här e de mest lugnt.. Pluggar lite på de där körkortet.. Tar sin lilla tid, men de får göra de.. Jag e så seg av mej å trög så in i helvete.. Men de får man vara.. Fan va dagarna går fort då, snart helg igen :) Jag längtar bort, bort från Mora.. För mej räcker de typ me att åka till Rättvik då e jag fan ganska nöjd, jag är ingen utomlands längtare.. Händer väl nån gång att man längtar till värmen men är inget MÅSTE.. Men snart blir de väl en helg me gubben i Sandviken , Åshammar å Lumsheden, ska bli skönt de..=) Om barnvakt hittas vill säga, men de brukar inte vara nå problem me de.. ** Sitter å väntar på att de ska komma paket från H&M åxå, men dom brukar va lite sega av sej ;) ** Sitter å planerar i mitt lilla huvud va som händer i sommar, ska iaf åka iväg me familjen, de e de som står på listan först. Barnen ska ju va lediga 5 veckor, så nått lär vi ju hitta på.. Blir iaf att åka till Skåne å sen t HOK..:) Nä nu vart de rörigt å mycke svammel som vanligt me mej när jag skriver. Hörs én annan dag :)

74

Fryser som en gris!!

Då nu vet ni de !!

RSS 2.0