192

Hej hopp gummisnopp!! 
Hoppas allt e bra me er alla!?!?! 😊 Här börjar de bli bättre! Ida har varit hemma från skolan i ca 2 veckor. Det börja med att hon blev förkyld och hosta lite, hade hög feber i flera dagar! Till slut fick vi tid på vårdcentralen å där togs de blodprover m.m ! Hon fick röntga lungorna å sen blev vi skickade till akuten i Mora för hon va tvungen att få syre ! Väl där nere konstaterade dom att hon hade fått lunginflammation så fick fortsätta få syre då de gick tungt att andas för na! Sista provet som gjordes va att kolla hur syret såg ut i blodet å de va för lågt så vi fick åka till Falun med henne! Väl framme i Falun så blev de stick i finger å urinprov. Vi satt där å vänta å vänta men inget hände, sjukt trögt gick de där iaf. Men till slut kom en läkare å frågade massa frågor! Dom tur var då va de inte lunginflammation utan "bara" virus i lungorna! Innan vi åkte hem så fick vi se röntgen bilderna på hennes lungor å fick hostmedicin utskrivet ! Va hemma vid 01 på natten ! 

Just nu har mår hon bra, hon orkar inte göra så mycke bara då hon varit sängliggande i 2 veckor! ❤️ Men de är ändå full fart på na! 

Idag är de super fint väder, solen skiner å de är väl nån minus grad! Vi ska äta lite lunch strax, sen ska vi ta en liten promenad med hundarna 😊 

Sen kommer nog Ammie å vi ska fortsätta fixa uppe i lägenheten 😊 

Men nu ska jag värma lunchen!! 

Hoppas ni får en fin dag ❤️ 

Kram 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0